Services

Have a Look at Our Services

Ionian Blue Catering

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΓΕΥΣΕΙΣ

Ionian Blue Catering

Γάμος

Απαιτείται υπέροχο και άφθονο φαγητό, προσωπικό service, αστραφτερό στυλ, ανεπιτήδευτη κομψότητα. Για μας η γαμήλια δεξίωση αποτελεί μια έξοχη ευκαιρία για να σχεδιάσουμε το πιο συναρπαστικό event της ζωής σας και να κάνουμε τη Μεγάλη Ημέρα σας πραγματικά αξιομνημόνευτη!

Ασφαλώς, η γαστρονομία βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο και εμείς έχουμε τη χαρά να σας την προσφέρουμε στον απόλυτο βαθμό. Με κορυφαίες πρώτες ύλες, με δημιουργικότητα που εκπλήσσει και αυθεντικά προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών, πραγματοποιούμε γευστικά ταξίδια σε όλον τον κόσμο, από τη Μεσόγειο στη Μέση Ανατολή και από την Ιαπωνία στη Λατινική Αμερική.

Μαζί με σας θα οργανώσουμε τον γάμο των ονείρων σας και θα φροντίσουμε για όλα. Ένα ξέφρενο πάρτι σε ένα καταπράσινο αγρόκτημα με ένα εξαιρετικό ribeye για κυρίως; Δίπλα στη θάλασσα αμέσως μετά την τέλεση του Μυστηρίου σε ένα ξωκλήσι, με τα καλύτερα ελληνικά ψάρια στο τραπέζι, όπως ένα φιλέτο μπαρμπουνιού με μεσσηνιακά χόρτα; 

Όποια ιδέα κι αν έχετε, όποιο ύφος κι αν επιλέξετε (ρουστίκ, νησιώτικο, casual chic, country chic, ρομαντικό, αστικό, χαλαρό, εστέτ) και με όποια γαστρονομία και αν το συνδυάσετε (ελληνική δημιουργική, διεθνής κλασική, ιταλική, ασιατική, κοσέρ) είναι σίγουρο ότι η Μεγάλη Ημέρα σας θα συζητιέται για πολλά χρόνια μετά!

Βάπτιση

Το καλωσόρισμα στη θρησκευτική πίστη και η ονοματοδοσία, είναι κάτι που συμβαίνει μία φορά σε μια ολόκληρη ζωή. Πόσο χαρούμενο αλλά και πόσο ιερό γεγονός! 

Πόσο τρυφερό αλλά και πόσο απαιτητικό! Η τελετή, αλλά και η δεξίωση που θα ακολουθήσει θα πρέπει να αντιπροσωπεύει την οικογένεια ως σύνολο και για αυτό αξίζει ό,τι το καλύτερο. Θα πρέπει να μεταδίδει χαρά και να είναι μια υπέροχη γιορτή για όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Χωρίς άγχος, ανησυχίες, έγνοιες.

Στο ξεκίνημα της ζωής του μικρού πρίγκιπά σας ή της μικρής πριγκίπισσας, σας προσφέρουμε την πλούσια εμπειρία μας και δεσμευόμαστε ότι όλα θα γίνουν τέλεια. 

Όπως και στη δεξίωση του γάμου έτσι κι εδώ, μπορείτε να επιλέξετε ύφος και μενού, πρωτότυπα πιάτα με κορυφαία τοπικά υλικά και να ταξιδέψετε μαζί με τους καλεσμένους σας στις πιο συναρπαστικές, γευστικά, γωνιές της Γης.

Ionian Blue Catering
Ionian Blue Catering

Εταιρικές Εκδηλώσεις

Ο λεπτομερής σχεδιασμός είναι το «κλειδί» της επιχειρηματικής επιτυχίας και σε αυτόν τον κανόνα εμπίπτουν και οι οι εταιρικές εκδηλώσεις. Ο σχεδιασμός, όμως, μιας τέτοιας εκδήλωσης απαιτεί εμπειρία και ευελιξία, καθώς πρέπει να εκπληρωθεί ένα σύνολο προϋποθέσεων προκειμένου να μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη. 

Είτε πρόκειται για μια εθιμοτυπική συνάθροιση είτε για κάλεσμα στους εκπροσώπους των ΜΜΕ είτε για ένα συνέδριο είτε για το λανσάρισμα ενός νέου προϊόντος, η «αγορά» δεν συγχωρεί λάθη και παραλείψεις. Τα πάντα πρέπει να είναι στην εντέλεια και επιλεγμένα με σοφία, από τον χώρο και τον χρόνο, μέχρι τον οπτικοακουστικό εξοπλισμό, ενώ ταυτόχρονα η επιχείρηση πρέπει να προωθήσει τα συμφέροντά της και να αυξήσει το κύρος της. 

 

Ειδικές εκδηλώσεις

Υπάρχουν στιγμές – ορόσημα μέσα στη ζωή που βλέπετε να εκπληρώνονται οι στόχοι σας, επαγγελματικοί και προσωπικοί και που θέλετε να το γιορτάσετε με ένα καλό γεύμα παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. 

Η αποφοίτηση από το πανεπιστήμιο, η συνταξιοδότηση, η αποστράτευση, η ενηλικίωση του παιδιού σας, μια σημαντική επέτειος, το bachelor πριν το γάμο, και τόσα άλλα που θέλουν την ιδιωτικότητά τους (private events) ή είναι για λίγους και εκλεκτούς (special events)! 

Μια τέτοια εκδήλωση επιβάλλεται να απηχεί το ραφιναρισμένο σας γούστο και την κοσμοπολίτικη αντίληψή σας για τα πράγματα, αλλά και να αποπνέει μοναδικότητα, με έντονη την αύρα της πολυτέλειας.

Ionian Blue Catering